• Menü

Kosár

Bezár
  • Az Ön kosara üres!

Szállítási Feltételek

Szállítási módok

Futárszolgálat
(Magyarország közigazgatási határain belül)

Megrendelésedet a Magyar Posta Zrt. szállítja házhoz.

Amennyiben a megrendelés teljes összege nem haladja meg a bruttó 20.000 Ft-os értékhatárt, úgy a házhozszállítás díja Magyarország területén bruttó 1950 Ft,  amennyiben a megrendelés összege meghaladja a 20.000 Ft-ot, akkor a házhozszállítás Magyarország területén díjmentes.

A kézbesítés munkaidőben, általában 8 és 17 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adj meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a csomagot.

Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, értesítést hagy, az ott megadott telefonszámon érdeklődhetsz a diszpécsertől a csomagról. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást. Ha sikertelen a kiszállítás, akkor az árut a futárszolgálat visszahozza telephelyünkre, és a megrendelést töröljük.

A termék futártól való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik. Ez annyit jelent, hogy az átvételt követően kizárólag elállási jogoddal élhetsz, ezért a kiszállítást végző személy távozása után utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Az átvételt igazoló dokumentum aláírásával ugyanis elismered, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésedben foglaltaknak. (nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék, az a termék van benne, amit megrendeltél).

Ha az átvétel során sérülést tapasztalsz a terméken vagy a csomagoláson, a sérülésekről, a futártól kérd jegyzőkönyv felvételét. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, illetve cseréjét díjmentesen biztosítjuk. Az átvételt követően észlelt sérülésért felelősséget nem vállalunk.

Alapértelmezett szállítási és számlázási címnek a regisztráció során megadott címedet tekintjük. 

Szállítási árak

Bruttó 20.000 Ft-os vásárlás felett a szállítás INGYENES! 

2 kg - ig 1600 Ft, 5 kg-ig 1775 Ft, 10 kg-ig 1950 Ft, 20 kg - ig 2680 Ft, 30 kg-ig 4900 Ft, 40 kg-ig 6890 Ft

Kérjük, mindenképp, hogy adataidat pontosan (telefonszám, email cím) légy szíves megadni, mert ezek hiányában a rendelésedet nem tudjuk visszaigazolni és kiküldeni. A megrendelt termékeket a Magyar Posta Zrt. segítségével juttatjuk el, a megadott címre. Ezért kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol 8 és 16 óra között át tudod venni a csomagot. Amennyiben bármilyen probléma merülne fel a postai kiszállítással kapcsolatban, kérjük mindenképpen jelezd felénk. 

Fizetési módok

Fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy  a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítsd készpénzben, vagy bankkártyával a megrendelt termék(ek) átvételekor.

Online bankkártyával: Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül. 

Amennyiben további kérdésed adódna a szállítással kapcsolatban, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre.

Szállítási határidők

A termék kipostázását a raktárkészlet erősen befolyásolja. Amennyiben a megrendelt termékek nincsenek raktárkészleten, azt a megrendelés beérkezését követő munkanapon elektronikusan vagy telefonon visszajelezzük és tájékoztatunk a várható szállítási időről. A  termékek kiszállítási határideje 5-10 nap.

Széchenyi Terv Plusz - startmunkaruha.hu
Scroll To Top